Fotbollsmatch

Helgen avslutades med en fotbollsmatch på Sör Arena, IK Start mot gästerna Rosenborg. Efter att ha delat ut lite reklam för Oxygo fick gå in och ta plats på VIP-läktaren, bra utsikt och sköna stolar! Tyvärr fick Start se sig besegrade med siffrorna 3-2. Kul att man fick se några mål och att det inte blev en typisk fotbollsmatch som slutar med ett eller två gjorda mål.
Fotboll är en himla tråkig sport att se på egentligen, till och med live. Det som gör det lite kul är att med så stor publik blir det härlig stämning, Start drog drygt 10 000 pers idag. Annars är ju halva grejjen att bara filma bäst och ha värst klack. Det är ju pinsamt hur lätt en fotbollsspelare faller, bara fäller upp benen som en flamingo, och sen har mage att gnälla på domaren för att han inte får frispark?! Fotbollskillar skulle ju börja grina efter 5 min på en handbollsplan!
Nä, det är tuffa handbollsgrabbar med muskler även på överkroppen som gäller :P

Kommentarer
Postat av: Daniel Panflöjt

Det var nog det klokaste jag hört sägas om fotboll någonsin. Det är nästan så att det inte ens är kul att spela. Tacka vet jag dart; en sport för de riktigt tuffa!

2010-08-30 @ 12:10:04
Postat av: SVAR: Daniel P...

Haha, ja dart är nog mer sport är fotboll :) Dartbanor är ju ofta i tuffare miljöer, som typ barer. Ställer höga krav på koncentrationen!

2010-08-30 @ 22:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0