Söndag, nr 2

Nu har vi tillslut spelat färdigt och vi slutade på en femte plats efter att ha vunnit mot Odense 29-27. När slutsignalen gick så stod det 27-27 och efter en kort konferens vid seketariatet bestämdes det att vi skulle köra försten till 29 eftersom nästa match snart skulle börja.
De var en match utan stilpoäng och det var länge sedan jag var så arg på plan! Inför den här säsongen har det införts en del nya regler angående bland annat täckning innanför och spärrspel som varken domare eller spelare helt hanterar än. Genom hela turneringen har det varit många konstiga domslut och vi mittsexor blir såklart väldigt drabbade av just dessa regeländringar. VÄLDIGT frustrerande emmellanåt.

Allt som allt har det varit en bra helg där laget har lärt sig mycket och det ser lovande ut inför seriestart om två veckor och vi bara får ordning på alla skador. Det var en liten favorti i repris från turneringen i Norge där vi sista matchen bara hade en eller två avbytare. Turneringar sliter på en och det är lätt att det blir skador. Jag har kommit undan med några blåmärken, nåt småsår och två öma hälar.
Nu ska vi först se på finalen mellan Larvik och Midtjylland och sen ska vi iväg och bli bjudna på mat på Stygges där vi åt middag igår. Men först en liten fika på läktaren med mamma, pappa och Lina...

Färjan tillbaka till Norge går inte förrän vid nio-tiden och vi är tillbaka i K-sand 23.59.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0