Inför sista kvartsfinalen

Imorgon får vi se om säsongen tar slut eller ej... Vinna eller försvinna. Vi spelar kl 18.00 och de går som vanligt att följa matchen via handball.no --> Kamper Online.

De två träningarna vi har haft har vart bra, korta och effektiva. Vi är ju inte så många som är skadefria så vi har tagit de lugnt för att spara på krafterna. Imorgon reser vi upp 11 st för och se vad vi kan göra mot Tertnes på deras hemmaplan. Upp till regniga Bergen...

Vipers - Tertnes

Vi spelade en tuff match där alla gav 100%. Man kunde inte se nåt av den dåliga inställningen som vi stundtals haft tidigare. Allt slit räckte till ett oavgjort resultat, 26-26, där vi var otroligt nära att få med oss ett mål till men de blev en stolpträff.

Vad som gäller nu är bortamatch på onsdag där vi måste vinna eller vid oavgjort ha fått in minst 27 mål. Om det blir lika är de flest mål på bortaplan som räknas, därav minst 27 mål.

Efter matchen åkte vi alla till Hotel Norge och åt middag. Hotel Norge är en av våra sponsorer och varje säsong har vi en viss summa att spendera hos dem. Vanligtvis äter vi ju på Jonas B. men alltså inte denna gången. Trevligt med lite variation.

Nu är det officiellt!

Nu står de i lokaltidningen och äntligen kan jag säga det till alla!

Jag har sagt upp mitt kontrakt med Vipers och flyttar hem till Sverige! Varför jag gör detta är för att jag har ledsnat på topphandboll och vill känna på "det vanliga livet".  Jag saknar alla där hemma och vill göra annat än leva handboll.

Så snart är det Hej då Norge och Sverige here i come!

Fototurer

Har vart ute med kameran igen. Tog en tur till Kristiansands djurpark och en tur ner till vattnet och måsarna.

Måsarna va knepiga, va svårt att hänga med med fokus i flygandet...

Imorgon va de tänkt att jag skulle iväg och fota lite på en am fotbollsmatch men den matchen blev tydligen inställd... får se vad jag hittar på istället...

Slutspel

Vi vann mot Sola i lördags så på kvällen kunde vi fira en slutspelsplats. Vi hade kontroll genom hela matchen och segern var aldrig hotad. Med dessa två poäng och lite hjälp av att ett annat lag vann sin match så slutade vi på en sjunde plats i serien.

Samma kväll lottades kvartsfinalerna. Vet inte om jag skrivit det tidigare men här är de så att det lottas vilket av lag 5-8 som lag 1-4 ska möta. Vi fick Tertnes. I tidigare möten har vi förlorat 31-22 (B) och 27-25 (H).
I kvartsfinalerna är de bäst av två matcher dvs de gäller att göra flest mål totalt.

Första matchen är hemma nu på söndag kl 15.00. Gratis inträde! Så kom o titta alla som är i närheten!
Andra matchen är nästa onsdag kl 18.00.

Om vi går vidare från kvarten så går alla semifinaler 29 april och dagen efter är det final.

Sista chansen nu!Imorgon är sista chansen för oss att ta oss till slutspel. Vi behöver minst ett poäng för att placera oss på 8:e plats och där med få vara med leka några veckor till.Sist vi spelade mot Sola förlorade vi med ett mål efter att ha tappat en lika-ställning på en chansning med att ta ut målvakten. Tänk va bra den förlorade poängen hade vart att ha nu...

Matchen spelas borta i Stavanger kl 16.00.

När vi kommer tillbaka hit till K-sand senare på kvällen är de planerat att vi ska "gå ut på byn", får se om vi har nåt att fira...

RSS 2.0