Så tog de slut...

Som ni säkert har förstått så vann vi inte sista kvartsfinalen utan förlorade och det ganska klart. Vi spelade fruktansvärt dåligt och slarvigt och Tertnes gick välförtjänt vidare i slutspelet.

Dagen efter matchen började jag flytta hem och har haft fullt upp med det samt vart en tur ner till Göteborg. Detta är anledningen till att jag inte skrivit på länge.

Men nu äår jag alltså hemflyttat till kära Stockholm och planerar att stanna här ett tag framöver för att avsluta studier och spela lite handboll med min moderklubb Lidingö SK. Jag var på första träningen igår och ska spela en sommarseriematch idag! De va riktigt kul att få träna i Gångsätra igen och ser verkligen fram emot matchen ikväll... Fast jag har ju en del prestationesångest, man måste ju liksom visa att man lärt sig nåt i Norge...

Men nu när min proffkarriär är över så tänkte jag ändra karaktär på min blogg... Jag försöker komma igång mer med mitt fotande så från och med nu kommer detta vara en fotoblogg (kanske även lite måleri och tecknande). Troligtvis kommer jag väl slänga in kommentarer om livet i övrigt också men främst kommer jag lägga upp bilder. Uppdateringen kommer bli (ännu) glesare än den varit tidigare då jag i princip bara kommer göra inlägg när jag fått till bilder jag är stolt över. Som den amatör man är kan de ju ta lite tid ;)

Dessutom kommer jag bygga om bloggen när jag har tid också så kanske att den kommer ligga nere ett litet tag, men när den är färdig hoppas jag att alla hittar tillbaka och kollar in mina bilder lite då och då.

Ha det bra så länge!!

RSS 2.0