Inför Selbu - Vipers

Ligger uppe på hotellrummet och bränner tid. Har precis avnjutit en utsökt hotellfrukost vilket är de absolut bästa med bortamatcherna: all god mat! Igår fick vi buffé både till lunch och middag! Mmmm! De va för övrig en av de tre sakerna vi gjorde igår... Vi flög, åt och sov... Nej, vi promenerade lite också, så fyra saker. Vi lyfte från Kr-sand kl 8.30 och kom hit 11.30, och spelar match vid 16.00 i eftermiddag. Vi har ju haft gott om tid att slappa efter resan i alla fall.

Vår match skulle egentligen ha sänds på tv i ett dubbelarr med Byåsen som spelar efter oss...Men de blev de tyvärr inget av, varför vet jag inte. Kanske lika bra för vår de så kan vi va lite mindre nervösa och stressade och koncentrera oss på att vinna, vilket vi skulle behöva.



Vi har 6 matcher kvar och alltså 12 poäng kvar att slåss om, 12 poäng som vi har alla möjligheter att ta. De vi har kvar att möta är Selbu, Nordstrand, Fredrikstad, Sola, Stabaek och Flint. De är topp 8 som går till slutspel och de vore ju kul att få spela en kvartfinal i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0