Höstväder!

Usch! Idag när jag var ledig så hade jag ju hoppats på lite fint väder så man kunde ta sig en härlig foto-promenad men såklart så regnar det HELA dagen! Visst kan de bli bra bilder när det regnar också men de är inge mysigt att vara ute och allt blir blött.

Idag på träningen skulle vi egentligen först haft ett beep-test men när träningen skulle börja fick vi det härliga beskedet att vi skulle strunta i det idag. Lättad! Just nu har vi lite småskador och sjukdomar i laget så det var ingen vits med att springa idag eftesom vi ändå skulle behöva göre igen för de som inte kunde vara med. Även om vi inte är av med testet så "varför göra idag vad man kan göra imorgon" ;) eller om några veckor i de här fallet.
Imorgon blir det egen träning, styrka på gymmet och sedan en lång och lugn löprunda. Får se vad de blir för löpning för min del, har haft lite problem med ett knä sista veckan så ska nog inte reta det i onödan. Att vara ute och löpa i över en timme skulle nog få det att svullna en del, kanske blir nåt kortare, typ några intervaller. Ska till sjukgymnasten imorgon så får se vad hon säger. Vi har ju trots allt viktig match till helgen och där vill man ju vara med!
Vi spelar mot Nordstand på söndag och de är nog ett av de lagen som kommer vara med oss och fightas om placeringar i mittdelen av tabellen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0