De fortsätter...

Två saker håller i sej:

...Sveriges otroliga framgångar i EM! Underbart! Här i Norge är det rubriker överallt om både Norges och Sveriges matcher och jag hoppas Sverige får den media-uppmärksamhet de förtjänar i sitt hemlans också! Troligtivs får de inte det men man kan ju alltid hoppas. De går väl nån div 3 hockeymatch nånstans som är väldigt viktig att rapportera ifrån...

...min kropps vägran att bli frisk. Nu har jag vart dålig på ett eller annat sätt i snart två månader! De räcker! De började med ett inflammerat knä i drygt en vecka, efter de en staflokockinfektion. Sen kom en lätt förkylning tätt följt av matförgiftning som slog en helt ur form några dagar. Lagom tillbaka från det kom en mosterförkylning med halsont och slemhosta och hela paketet och nu tyckte kroppen de va läge att plocka upp en ögoninflammation. WTF?!
Från att på 24 år varit magsjuk en gång och ätit antibiotika en gång få allt detta på två månader... Vad händer? Tror inte den här norska luften är bra för mej... Kan dessutom säga att de inte är någe vidare att vara snorig och ta ögondroppar samtidigt! Ögondropparna letar sej på nåt sätt ner i näsan (via tårkanaler kanske) och varje gång man snörvlar till vidare till gommen... och de smakar SKIIIT!!! Fy helv**** va beskt de smakar! Blä!

Tur att de snart är jul så man får åka hem och friskna till i den svenska luften med den svenska helande julmaten! :)

Kommentarer
Postat av: Pappsen

vad trist det låter! Du som, precis som du skriver, aldrig brukar vara sjuk. Låter inte som någon vidare uppladdning inför finalen direkt, har du kunnat träna als?

Krya på dig och ta det lugnt.

2010-12-16 @ 14:00:40
Postat av: SVAR: Pappa

Jag överlever. Har kunnat vara med på de flesta bollträningarna men har låtit bli konditionsfysen. Kunde ju haft en bättre uppladdning men blir nog bra ändå :)

2010-12-18 @ 20:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0