Beepen avklarat

Skönt, nu är beeptestet avklarat och det gick ganska bra. Vi sprang den engelska varianten och jag kom till 11.3 vilket kanske var bland top 10, vid 11.9 hade alla utom en gått av. Igunn Birkeland sprang bäst och sprang till 12.7, så det är vad jag siktar på till efter sommaren! Ska absolut över 12 i alla fall!

Efter beepen körde vi vanlig bollträning men en ganska lätt sådan, mycket teknik. Vi linje- eller strekspillere fick ganska mycket tid eftersom det var Morten, som är linjespecialist, som höll i träningen. Morten Daland är en av tränarna och han har många bra meriter som linjespelare.

Nu måste jag avsluta för behöver lite sömn inför imorgon. Kl 8.30 blir jag hämtad här av Michelle, en dansk tjej i laget, och så ska vi iväg för att hjälpa till i Kristiansands bollskola. Vi ska tydligen lära ut bollteknik, de kan ju gå hur som helst! Är nog mer nervös inför det är jag var inför beeptestet! En massa 12-åringar som pratar norska och sen jag som pratar svenska och Michelle som pratar danska... kommer inte fatta vad nån säger!
Det håller på till 11.30 och sen hoppas jag att jag efter det ska iväg och titta på en lägenhet som verkade kanon på internet! Hon som hyrde ut den skulle se om hon hade tid att visa den imorgon. Blir ju svårt att titta på den efter det eftersom jag åker tillbaka till Sverige tidigt på fredag.

Men nu är de tack och god natt! Ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0