Helgen

Som sagt hade jag en supermysig helg med familjen här på besök. De kom sent fredag kväll så det enda vi gjorde då var att bädda för alla min lilla lägenhet, mamma och pappa i bäddsoffan och syssorna på varsin luftmadrass. Ida var lite snabb att välja madrassen de köpt på vägen hit så Lina fick lyxen att ligga madrassen jag lånat av Hannah, som var typ 150 cm bred. De är inte alltid bäst att vara snabbast.
På lördagen blev det rundvandring i Kristiansand med shopping på Markensgate, en sväng ned till fiskemarknaden och en klättertur upp på ett av de högre klipporna i området.








Det var lite knepig terräng för min för dagen inte fullt så terränggående familj, med de tog sig upp allihopa.



På kvällen blev det Guitarr Hero och film hemma efter en väldigt mättande middag på Jonas B.

På söndagen åkte vi bil bakom lagbussen upp till Oslo där de tyvärr fick se den hemska matchen. Efter matchen styrde de tillbaka mot Stockholm och jag hoppade på bussen med laget. Det är alltid lika tråkigt att vinka av dom men denna gången kunde jag trösta mej med att det bara är några veckor tills jag kommer hem på besök. Och efter det är det nästan jul :)

På tal om det så måste jag nog börja julpynta lite här hemma snart, man klarar sej ju inte utan julstämning. Lite stämning har jag redan fått eftersom mamma och pappa hade köpt med sej en chokladkalender till mej :) Man blir aldrig för gammal för de!

Och idag kröp kreativiteten fram och jag smälte ihop nya ljus av gamla ljustumpar. Man måste ju hitta på nåt på sina lediga dagar, annars blir man knäpp. Tycker dom blev ganska bra!



Kommentarer
Postat av: Tone Eline Jensen

haha, kule lys :) Og godt å se at du koste deg resten av helga med foreldrene dine!

2010-11-14 @ 14:30:14
URL: http://arcania85.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0